El Carnaval arribarà també al barri de Les Planes

El Carnaval a Les Planes es dividirà en dos dies d’activitats gratuïtes organitzades per la Comissió de Festes Les Planes

El Carnaval a Les Planes es dividirà en dos dies d’activitats gratuïtes organitzades per la Comissió de Festes Les Planes.

La festa començarà dissabte 26 a les 20 h a les pistes esportives de l’Espai Pere Grau. Serà el moment del Carnaval d’Adults, amb llits elàstics i sopar de carmanyola. A les 22 h tindrà lloc l’actuació del DJ César Serrano.

El diumenge 27 arrancarà a les 12  h a les mateixes pistes esportives, aquest cop pel Carnaval Infantil i familiar. Es farà una Rua de Carnaval, que passarà per diversos carrers del barri, i la crema del Rei Carnestoltes. A la 13 h es dinarà amb una calçotada popular. Es poden comprar els tiquets per menjar-hi a la Cooperativa Santa Rosalia (936 740 672). Tot seguit, hi haurà activitats familiars per a totes les edats fins a les 15 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem