La Casa de Cultura acull l'exposició Sinergies, de l'Associació Veïnal Centre Estació

L'obra està feta per l'Associació d'Artistes CREA, de Mollet del Vallès

L'Associació Veïnal Centre Estació organitza a la Casa de Cultura l'exposició Sinergies, de l'Associació d'Artistes CREA, fins al 16 de desembre. Una proposta que, en paraules del col·lectiu, tracta “el treball en equip, que requereix l'esforç d'anar tots en una direcció". Així, respectant a cada persona el seu estil, tècnica i personalitat, han plasmat la seva obra.

"La sinergia es vincula a l'acció de dues o més causes que, juntes, produeixen un efecte superior al que s'obtindria amb la suma dels efectes individuals", justifica l'entitat organitzadora. "Són elements que s'uneixen i ofereixen un resultat que maximitza les qualitats de cadascun dels elements, aquest és també el nostre objectiu com a associació”.

CREA és una associació d'artistes de Mollet del Vallès, fundada el 1999 i integrada per dones dedicades a diferents disciplines: pintura, escultura, llibre art, ceràmica o fotografia.

Cartell de l'exposició 'Sinergies'

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem