El Casal de la Gent Gran de Valldoreix celebra 40 anys i els segons Jocs Florals

Els poemes es poder presentar a secretaria del Casal de la Gent Gran fins al 10 de maig

El Casal de la Gent Gran de Valldoreix celebra el 40è aniversari i la segona edició dels Jocs Florals per a poemes inèdits en llengua catalana aquest 2024. Poden participar-hi socis i amics del Casal d'Avis de Valldoreix, sense restriccions d'edat ni de cap altra mena. Els poemes han de ser en llengua catalana i cada concursant podrà presentar més d'un poema de tema lliure, sempre que vagin en diferent sobre i amb diferent pseudònim.

Els poemes s'hauran de lliurar a la Secretaria del Casal de la Gent Gran de Valldoreix abans del dia 10 de maig, signats amb pseudònim, acompanyats d'un sobre tancat i identificat amb el títol del poema i el pseudònim. En l'interior del sobre haurà de consignar-se el nom i cognoms autèntics del concursant. Cada poema ha de complir les Bases establertes pel concurs.

La data de comunicació del resultat i lliurament de premis serà el 23 de maig de 2024 a les 18:30 hores, en un acte que se celebrarà a la seu del Casal. En total es repartiran tres premis: La Flor Natural, L'Englantina d'Or i La Viola d'Argent, que es decidiran per votació d'un Jurat.

Cartell Jocs Florals 2024 FOTO: Cedida

Cartell Jocs Florals 2024 FOTO: Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem