La celebració de Sant Medir estrena revetlla

Es farà una activitat prèvia a la jornada de l'aplec per difondre la història de la festivitat

La celebració de Sant Medir a Sant Cugat del Vallès comptarà enguany amb una revetlla la tarda prèvia a la jornada de la festivitat del copatró de la ciutat (3 de març). Així ho ha explicat la tinenta d'alcaldia de Cultura Esther Madrona, detallant que la celebració tindrà activitats la tarda del 2 de març amb l'objectiu "d'explicar aquesta història tan santcugatenca".

Així, ha detallat, "hi ha una activitat proposada i impulsada des dels Museus, que va justament en la línia d'explicar aquesta història santcugatenca, i, d'altra banda, farem créixer la diada de Sant Medir donant-li una certa importància a la revetlla de Sant Medir", aclarint que "revetlla no és sinònim de grans actes de matinada".

"La idea bàsica és aconseguir vincular els banderers de Sant Medir en aquesta activitat proposada el vespre del 2 de març", explica, apuntant que encara no està confirmat qui seran els banderers d'enguany. El detall de l'activitat es presentarà d'aquí a poc.

I és que, com explica, l'objectiu és que "ser banderer de Sant Medir no quedi simplement en el fet de transportar la bandera, sinó que vagi més enllà", apuntant al fet que "la persona o entitat que sigui banderer pugui col·laborar amb la festa".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem