Els centres d'art reclamen suport a l'Ajuntament: "La cultura és segura i necessària"

25 centres d'art de Sant Cugat s'han manifestat a la plaça de la Vila contra la seva situació i han exigit suport municipal

Diferents centres d’art de Sant Cugat, un total de 25 de diverses especialitats artístiques, es manifestaven el dimecres, 27 de gener, tot demanant suport i ajuda a l’Ajuntament de Sant Cugat davant de les restriccions imposades per la Generalitat de Catalunya arran de la pandèmia de la Covid-19. “La cultura és segura i necessària”, pregonaven aquests centres durant la manifestació.

Manifestació dels centres d'art a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Manifestació dels centres d'art a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Una manifestació en la qual van llegir un manifest: “No podem aguantar més. Ens hem preparat i adaptat a les noves realitats, hem creat espais segurs per desenvolupar activitats que requereixen presencialitat”.

A banda del manifest, també s’ha presentat els acords d’una moció que els grups municipals presentaran en el pròxim ple municipal, que té per objectiu que Sant Cugat faci suport públic a la reobertura d’aquests centres. De fet, tots els grups municipals han estat representats per regidors durant la manifestació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem