Cinc itineraris turístics per descobrir Sant Cugat

La ciutat proposa diferents visites a partir del mes d'abril per conèixer millor el patrimoni local

L'Ajuntament posa en marxa aquest mes d'abril les propostes dels itineraris turístics de Sant Cugat. En total, cinc propostes amb l'objectiu de visibilitzar i donar a conèixer el patrimoni local.

La primera proposta arribar aquest 1 d'abril amb La casa abacial, un llibre obert. Una visita guiada per descobrir els secrets que s'oculten al Palau Abacial. Ja els dies 7 d'abril i 19 de maig es proposa fer Visites de nit amb notes musicals. Un itinerari pel Claustre del Monestir que acaba amb un concert de petit format de música clàssica.

La proposta familiar dels itineraris proposa descobrir com era El dia a dia dels monjos a l'Edat Mitjana. Una proposta que es podrà gaudir els dies 8 d'abril i 13 de maig. Una altra opció és visitar El campanar, l'església i el claustre. Una visita guiada que es podrà fer els dies 22 d'abril i 27 de maig. D'altra banda, es faran dues visites en anglès. Aquestes seran el 29 d'abril i el 6 de maig.

La darrera proposta dels itineraris consisteix a descobrir el Modernisme i Noucentisme entre arbres històrics. Una passejada per gaudir dels edificis més emblemàtics de Sant Cugat que es farà el 20 de maig.

Per participar de les activitats, cal reservar lloc a l'Oficina de Turisme, a la plaça d'Octavià, trucant al 93.675.99.52, o per correu a turisme@santcugat.cat. Les visites tenen un preu d'entre 5 i 15 euros, en funció de l'activitat, i són gratuïtes per als menors de 7 anys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem