Èxit de participació en la Taula d'Escriptors 2024 amb una seixantena autors confirmats

La Taula d'Escriptors se celebrarà el dissabte, 20 d’abril de les 17.30 a les 20 hores a la rambla del Celler, just a l'altura de l'Ajuntament.

La Taula d'Escriptors bat un nou rècord amb, de moment, més de 50 autors confirmats. La iniciativa del TOT Sant Cugat pretén donar visibilitat a autors i autores locals, uns dies abans de Sant Jordi. L'esdeveniment se celebrarà el dissabte, 20 d’abril de les 17.30 a les 20 hores a la rambla del Celler, just davant de l'Ajuntament.

Aquest any la taula arriba la seva 11a edició i compta amb el suport de Fundació Fluidra i la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, la llibreria La Salvatge i les tres editorials santcugatenques Símbol Editors, Editorial Les Hores i Pol·len Editors.

Durant La Taula d'Escriptors 2024 es donaran cita escriptors i escriptores amb obres que van des de poemaris, novel·les, assaigs o altres obres literàries. Com és habitual, a la taula tindràs l'oportunitat d'aconseguir signatures dels teus escriptors i escriptores i adquirir les seves publicacions que posarà a venda la llibreria La Salvatge.

La novetat de La Taula d'Escriptors 2024

A banda i com a novetat d'aquest 2024, tres editorials amb seu a Sant Cugat: Símbol Editors, Editorial Les Hores i Pol·len Editors presentaran els seus darrers deu llançaments.

Amb el suport de:

FUNDACIÓ FLUIDRA

 

Generalitat de Catalunya

 
Comentaris

Destaquem