contingut promocionat
logo circ historic raluy

 

 

El Circ històric Raluy ja està a Sant Cugat amb nou espectacle

La nova proposta que ofereix a la ciutat es diu KIRKO i és un viatge emocional als orígens del circ

Vols descobrir el veritable origen del circ? A KIRKO, el nou espectacle del Circ històric Raluy que pots veure a Sant Cugat del 10 al 26 de novembre al carrer Alfons d'Aragó (al costat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra i de l'escola Pins del Vallès), podràs conèixer com les persones desafien les lleis de la física i empenyen els seus cossos i els seus sentits fins al límit. L’ésser humà sempre ha tingut la necessitat de posar a prova les seves capacitats: força, habilitat i creativitat. No et perdis aquesta cita indispensable anual. Uneix-te a l'espectacle.

  Compra les entrades!

KIRKO, el nou espectacle del Circ històric Raluy

A KIRKO Rosa Raluy converteix aquestes característiques humanes en personatges de carn i ossos que acompanyen l’espectador a través del seu espectacle apassionant.

Gaudiràs d'acrobàcies, malabarismes, equilibrisme i proeses aèries. En cada número i cada actuació es fa un exercici d’equilibri interior i exhibicionisme, un camí cap a la comprensió de les més antigues de les arts escèniques.

Una de les acrobàcies del nou espectacle del Circ històric Raluy a Sant Cugat per tornar als orígens del cirs. FOTO: Cedida

Una de les acrobàcies del nou espectacle del Circ històric Raluy a Sant Cugat per tornar als orígens del cirs. FOTO: Cedida

El Mestre de Cerimònia, Aleix Gómez, acompanyat per la simpatia del seu partner Lola acompanyen a través d’un viatge emocional amb moments espectaculars com les increïbles acrobàcies de la Troupe d’Ucraïna “Bar Bara” i els Jocs Icaris de les Germanes Raluy, i altres més íntims i emotius com l’entranyable actuació creativa de Rosa Raluy.

Davis Vassallo, uns dels millors clowns internacionals, assegura la diversió de grans i petits.

KIRKO és un espectacle familiar, capaç d’entretenir, emocionar i sorprendre… vine a gaudir-lo!

  Compra les entrades!

 
Comentaris

Destaquem