Comença el Sant Cugat Fantàstic: tres dies de cinema de terror

'Marató de mal rotllo', curts catalans i fòrums

Sant Cugat acull per vuitena vegada el festival de cinema Sant Cugat Fantàstic. El 23, 24 i 25 de setembre la ciutat s'omplirà de terror provinent dels Cinemes de Pla del Vinyet.

El festival començarà amb una intensa sessió inaugural a les 21 h que constarà de quatre pel·lícules (dos curts i dos llargs). La directora Talia Hernando presentarà en persona la premiere mundial del curt Ni a sol ni a sombra i a continuació es presentarà film Daddy’s Girl, del director anglès Julian Richards. La sessió doble continuarà amb l’aterrador curt La Luz, de Iago de Soto, i la cinta argentina El desarmadero.

Dissabte 24 començarà a les 16 h el curt Operación Frankenstein i la pel·lícula Indiana Jones y el santuario de la orden negra. La sessió de les 18 h començarà amb La Inquilina i acabarà amb el film The Entity. Després de la projecció, el Professor D'Arbó, psicòleg, cineasta, comunicador i expert en el cas real de Carla Morán en el que es basa la pel·lícula, es quedarà a fer fòrum i presentar el seu nou llibre.

Encara hi haurà dues sessions més el dissabte. La de les 20 h combinarà el curt 665 i el llarg The Nany's Night.  Més tard, a les 22 h, el dia acabarà amb 'Marató de mal rotllo': TranvíaLagunas, la guarida del diablo (del santcugatenc Marc Carreté i amb dos altres veïns: la directora d’art, Laia Navarro, i el compositor, Jordi Dalmau) i Y todos arderán (amb la santcugatenca Ona Isart com a directora de fotografia). 

L'últim dia tindrà el mateix format que dissabte. Començarà amb una primera sessió de tarda, a les 16 h: El legado de Alicia i Tiempos futuros. A les 18 es projectarà el combo El Semblante i The Quantm Devil. La tercera i quarta sessió tindrà la premisa 'Marató de curts catalans i palmarés': a les 20 h serà el torn de El sistema, La família infernal, Eternal, Work it class, El Nadal toca fusta i La dona i els dies.

Finalment, la sessió de clausura, a les 22:15 h, tindrà només dos curtmetratges: Under the ice i El sabater d'ordis.

Totes les entrades es poden comprar a la pàgina web de Sant Cugat Fantàstic

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem