El conjunt santcugatenc Siònia llença el seu primer àlbum

L'essència de Siònia neix fa un parell d'anys d'un projecte d'elaboració musical a través de projeccions de cinema, i el grup defineix la seva música com a "experimental"

El conjunt santcugatenc Siònia ha llençat el seu primer àlbum, 16fps després d'haver fet algunes maquetes i altres projectes. "Amb la pandèmia vam decidir que era un bon moment per gravar", explica Jordi Solé, membre del grup, que "es basa en textures musicals" i aposta per barrejar la música amb pinzellades audiovisuals, com per exemple la projecció de mappings. "Ens costa definir la música, podríem dir que és experimental, perquè compta també amb parts d'improvisació que s'acosten al jazz o al rock".

 

En aquest sentit, Siònia és un projecte musical amb clara tendència audiovisual, i amb una potent influència del cinema. Unes referències que poden copsar-se clarament en el seu primer àlbum, format per nou cançons, amb "ritmes i atmosferes hipnòtiques, melodies i textures penetrants en una proposta viatgera i cinemàtica".

 
Comentaris

Destaquem