El 'Contratemps' uneix la música històrica amb programes de nova creació

El festival de música ha combinat la música antiga amb la música contemporània, oferint 3 espectacles de qualitat amb artistes de casa

La 2a edició del festival de música Contratemps, organitzat pel Col·lectiu Música Antiga Sant Cugat i celebrat entre el divendres 23 d'octubre i el diumenge 25 del mateix més, ha estat tot un èxit i ha comptat amb un gran elenc d'artistes importants que han acostat la música als santcugatencs.

Així doncs, mentre que l'obertura del festival era Bach i la immensitat, una obertura que va comptar amb Dani Espasa i Marina Durany, ComMoure (d'Anna Llombart, Lali Mateu i Ensemble Contratemps) i Jazzin' Beethoven (amb Matthew Simon Trio, Artur Regada i Xavier Algans) van exhaurir totes les entrades.

Per a Jorge Morata, un dels membres del col·lectiu organitzador. "Ha estat una edició espectacular, en la qual hem comptat amb 2 programes de nova creació i que molta gent s'ha quedat fora per l'aforament. Tot i les circumstàncies actuals, hem pogut reflectir el missatge de seguretat i hem tirat endavant per nosaltres, pels músics i per al públic".

A més, Morata ha explicat que enguany "el festival ha comptat amb un nivell d'exigència molt elevat i tot, amb músics d'aquí de Catalunya. Així que molt contents de la qualitat d'aquesta 2a edició del Contratemps, una edició que ha seguit amb totes les mesures higienicosanitàries establertes".

Amb tot, des del Col·lectiu Música Antiga Sant Cugat expliquen que ja treballen per una nova edició: "Tenim ganes d'una nova edició de Contratemps. Tenim moltes idees que volem plasmar i treballarem per oferir una nova edició de gran qualitat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem