Convocada la XX Biennal d'Art Contemporani Català

L'edició del 2016 començarà la seva itinerància al Centre d'Art Maristany de Sant Cugat

La Biennal d'Art Contemporani Català es comença a perfilar amb la convocatòria de les bases per als artistes. Una biennal que el 2016 arriba a la seva vintena edició i que estrenarà espai expositiu a Sant Cugat.

 

Per primer cop, la mostra no es veurà al Museu del Tapís Contemporani, sinó que s'instal·larà al Centre d'Art Maristany. Ho farà del 15 d'abril al 26 de juliol de 2016, donant el tret de sortida a la itinerància de la mostra.

 

La Biennal d'Art Contemporani Català és una mostra organitzada per Canals-Galeria d’Art, l’Ajuntament de Sant Cugat, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Benestar Social i Família. El seu objectiu és estimular i promoure la creativitat dels joves artistes visuals, posant especial atenció en els components d’innovació i experimentació.

 

Hi poden participar tots els artistes residents i empadronats a Catalunya, nascuts a partir del gener de 1980. El tema, la tècnica i el procediment són lliures i la inscripció és gratuïta. El termini finalitza el 28 de febrer de 2016.

 

El jurat de selecció està format per: Josep Canals, galerista i director de la Biennal; Aida Marin Historiadora d’art de Reus, Joana Llauradó, comissària independent resident a Sant Cugat, Albert Mercadé, director de la Fundació Arranz-Bravo de Barcelona; Dra. Mar Redondo, Vicedegana de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem