La festa de Ràdio Flaixbac ‘Va Parir Tour’ descarrega al parc Ramon Barnils

La festa comptarà amb la presència de Carles Pérez, “El Gran Germán”, Andreu Presas i Didac Tomàs

La gira de festes per Catalunya de Ràdio Flaixbac Va Parir Tour s'atura a Sant Cugat aquest  divendres, 29 de maig. El parc Ramon Barnils serà l’escenari d'aquesta iniciativa que començarà a les 20.00 hores, i durarà fins a les 00.00 hores. La festa comptarà amb l’assistència de Carles Pérez, El Gran Germán, Andreu Presas i Didac Tomàs, que presidiran el marxandatge de Ràdio Flaixbac.

El Tour, per al que a Sant Cugat s'esperen l'assitència de 3.000 perones, també s'aturarà a altres ciutats com Abrera, Valls, Platja d'Aro, Martorell, Parets del Vallès, Igualada i Sabadell, entre altres.

Durant les quatre hores s'alternaran espectacles d'humor, a més de llançament de marxandatge, pirotècnia, mapping, visuals, confeti, segons ha explicat Marc Canet del departament d’Accions Especials de la cadena radiofònica.

Canet també ha explicat que l'objectiu de la festa es el "d'apropar ràdio Flaixbac als municipis, generar un contingut de festa, bon rotllo i fer gaudir a tots els assistents amb tots les novetats que plantegen en aquest nova temporada de Va Parir Tour

 
Comentaris

Destaquem