Torna la Nit de l'Art amb una cinquantena d'activitats

Aquest dissabte, 23 de maig, se celebra la festa de l'art de Sant Cugat, que arriba a la quinzena edició

Aquest dissabte, 23 de maig, se celebra una nova edició de la Nit de l'Art a Sant Cugat. Aquesta serà la quinzena edició de l'activitat i, com cada any, els espais participants tindran les seves portes obertes fins la mitjanit, amb exposicions i activitats que volen divulgar i promoure el consum de l’art, tant des de la vessant intel·lectual a la comercial.

En aquesta edició hi participen 26 espais santcugatencs, i es faran més d'una cinquantena d'activitats als diferents espais. Exposicions, tallers, visites comentades i molt més.

A més, els que hi participen poden optar a diferents regals si aconsegueixen 10 segells dels espais participants de la Nit de l'Art al seu Tiquet Art.

Una butlleta que s'ha de lliurar abans del 6 de juny al Centra d'Art Maristany per entrar en el sorteig de 2 entrades dobles per a un espectacle del Teatre-Auditori, 2 entrades dobles per a un espectacle de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents, i 2 lots de llibres d’art editats per l’Ajuntament de Sant Cugat.

Les propostes

Els espais mostren les seves propostes a la ciutat. FOTO: Artur Ribera

Durant la celebració de la Nit de l'Art s'han previst una cinquantena d'activitats. Des de visites guiades a exposicions, passant per inauguracions de mostres, o instal·lacions efímeres pensades per aquesta cita.

Entre d'altres, s'inaugurarà l'exposició “Retrats”, de Pep Pujol, a La Cultural, i s'han programat visites comentades, entre d'altres, a l'exposició de Sergi Barnils a Canals-Galeria d'Art, o a la que acollirà la Casa de Cultura, amb la mostra final de curs de taller Triangle.

També hi haurà nombrosos tallers organitzats als diferents espais. Ideart organitza un taller de decoració de mobles, i un altre de pintar cabassos. Al Centre d'Art Maristany, se'n farà un de retrat, i a Blowawish, tallers de mòbils, o de pintura japonesa a ADA.

Com no pot ser d'una altra manera, hi haurà nombroses exposicions. Entre altres, a La Galeria es podrà veure l'obra de Didier Lourenço, a la Galeria Context la mostra “Dispersió”, així com l'obra de Lluís Ribas i de Ferran Martí als seus respectius espais.

I també hi haurà diferents instal·lacions. Com cada any, la de Firart al Monestir, i algunes novetats, com la instal·lació col·lectiva “Cadavre exquis” al Centre d'Art Maristany.

Els participants

La música també estarà present durant la festa. FOTO: Artur Ribera

En aquesta edició de la Nit de l'Art hi participen 26 espais de la ciutat. Aquests són el Centre d’Art Maristany, La GaLeRia, Galeria Context, Estudi Ferran Martí, Espai Lluís Ribas, Pou d’Art, Celler Modernista, Sala Rusiñol, L’atelier, Canals galeria d’art, Museu del Monestir, Casa de Cultura, Club Muntanyenc Sant Cugat, La Cultural, Chiqui M. Valls “La Rosa de Maria”, Blowawish, Associació Dones de l’Art, La Puntual, Museu del Tapís Contemporani, Adolf taller d’art, Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat, Woodloops. Granja Canigó, Les Naus de l’Art, Loft. Taller Dolores Mayorga, Estudi 34, i Galeria Hoja.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem