La Coral l'Harmonia de Valldoreix celebra el 40è aniversari

El concert de celebració tindrà lloc el diumenge 19 de juny a la plaça del Casal de Valldoreix a partir de les 12 del migdia

L'any 1982 la Coral Harmonia de Valldoreix, que enguany celebra el 40è aniversari, iniciava el seu camí. Diumenge 19 de juny tindrà lloc el concert i dinar de celebració a la plaça del Casal de Valldoreix a partir de les 12 del migdia. Comptarà amb la Coral Sant Sadurní com a coral convidada, el Cor de Cambra Sant Cugat, cantaires individuals de diversos cors santcugatencs i artistes convocats especialment per a l'ocasió. 

Des dels seus inicis, la Coral Harmonia de Valldoreix, es convertí en "una de les entitats més actives i presents en la vida social i cultural de Valldoreix". Ha estat ambaixadora de la seva vila als concerts i intercanvis d'arreu: Languenhain (Alemanya), Maó, Lasarte, etc.

Els concerts més destacats de la seva trajectòria inclouen grans obres com la Missa de la Cordinació i el Regina Coeli de Mozart, el Glòria i el Magnificant de Vivaldi o l'opereta La Vídua Alegre. A partir de 2009 ha ampliat la seva activitat amb la creació del Cor Jove Music'Al Cor, que ha omplert els escenaris de música gòspel i musicals com The Greatest Showman. La coral ha estat dirigida per Michael Herbage, Guillem Borràs i des de 2008 per Albert Santiago.

Cartell 40è aniversari Cor l'Harmonia de Valldoreix FOTO: cedida

Cartell 40è aniversari Cor l'Harmonia de Valldoreix FOTO: cedida

Albert Santiago, director de la Coral l'Harmonia

L'Albert Santiago ha estat director titular de la Coral l'Harmonia de Valldoreix i des del 2009 ho és també del Cor Jove Music'Al Cor de la mateixa entitat. També dirigeix el Cor de Cambra Sant Cugat i la Coral de Sant Sadurní. A més, és professor de cant coral a l'EMM Joan Manuel Serrat de Barcelona.

Ha col·laborat amb la programació i difusió de diversos cicles de concerts de l'Auditori de Barcelona, a la basílica de Santa Maria del Mar i a Begur.

Júlia Farrés-Llongueras, soprano

La soprano catalana va engegar l'any 2021 com a veu lírica del món simfònic amb els concerts nadalencs del Festival de Valsos i Danses de l'Orquestra Simfònica del Vallès.

Trepitja l'escenari amb "seguretat" i desprèn una "autenticitat i honestedat" que desperten un "gran poder de seducció". El 2010 resulta premiada en els concursos Premio Internazionale di Santa Chiara (Nàpols) i Concours International de Belcanto Vincenzo Bellini (París). Ha interpretat rols en òperes tan conegudes com Roméo et Juliette o Die Zauberflöte de Mozart. 

Antoni Lliteres, tenor

D'Artà (Mallorca), es forma al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, al Conservatori Superior del Liceu i al Conservatori Superior de les Illes Balears. El 2019 es converteix en el primer mallorquí a debutar al Teatro de La Zarzuela amb rol protagonista (Shakespeare) en l'obra El sueño de una noche de verano de J. Gaztambide, dirigit per Miguel Ángel Gómez-Martínez.

Josep Buforn i Galan, piano

Nascut a Barcelona, té una àmplia experiència com a pianista repertorista i en música de cambra. Ha sigut pianista acompanyant de l'Orfeó Català i del Cor del Gran Teatre del Liceu. Col·labora amb concursos internacionals com el Concurs Viñas i amb festivals com el de Peralada. Actualment, centra la seva activitat a acompanyar recitals i concerts de música de cambra.

Maria Voronkova, actriu

Maria Voronkova (Moscou, 1986), és actriu i cantant. El maig de 2021 va dirigir el musical The Greatest Showman amb el Music'Al Cor de l'Harmonia de Valldoreix. Els seus últims treballs han estat com a protagonista de l'espectacle per a públic familiar Bambi, una vida al bosc amb la Companyia El Replà (2012-2013) i com a directora d'escena de la ́Opera Jove de Catalunya (2013).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem