VÍDEO I FOTOS: La cultura popular torna al carrer per celebrar Sant Jordi

Sant Cugat torna a respirar cultura popular en una trobada d'entitats, 4 mesos després de la darrera vegada

La cultura popular ha tornat a prendre els carrers del municipi, i és que el dissabte 24 d'abril, diferents entitats de la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular de Sant Cugat s'han reunit a la plaça de l'1 d'Octubre per celebrar Sant Jordi. Així doncs, en dos torns diferenciats, centenars de persones han pogut gaudir d'aquesta trobada de cultura popular que ha allargat durant el cap de setmana els actes de Sant Jordi.

 

La cultura popular surt al carrer per Sant Jordi. FOTO: Àngel Bravo


D'aquesta manera, mentre que al matí els protagonistes han estat els Trabucaires de Sant Cugat, els Bastoners de Sant Cugat, els Caparrots de Sant Cugat, l'Entitat Sardanista de Sant Cugat i l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, en el torn de la tarda les entitats que s'exhibiran seran els Geganters de Sant Cugat, el Grup Mediterrània i els Diables de Sant Cugat, en una trobada on no ha faltat els protocols i mesures higienicosanitàries.

Marc Puiggarí, president de la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular, ha explicat el que representa poder tornar a sortir al carrer: "Estem encantats de la resposta de totes les entitats i més, un dia així, maco i amb Sol, per celebrar Sant Jordi. Després de molts assajos confinats a casa, dona gust veure'ns, ja que tots teníem moltes ganes de trepitjar la plaça".

Finalment, Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat, ha agraït la feina de totes les entitats: "Estem molt contentes després del Sant Jordi que vam viure. Va ser un dia fantàstic, i és que la ciutat té ganes respirar i viure cultura, ja que és una ciutat plena de cultura i mostra d'això són les entitats que tenim l'oportunitat de gaudir. Tot i això, ahir no va ser una jornada completa, perquè faltaven entitats al carrer i des de l'Ajuntament farem tot possible perquè a poc a poc podem tornar normalitat".

 
Comentaris

Destaquem