contingut promocionat
FP Agora escola SantCugat logo

 

 

Un curtmetratge de l'FP d'imatge i so d'Agora International School, premiat pel CAC

El Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) treballa per fomentar la comunicació audiovisual a les escoles

El Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) ha premiat el curtmetratge 'Falda', de l'FP d'imatge i so de l’escola Agora Sant Cugat International School, a la seva categoria de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior dels premis eduCAC, que enguany celebren la seva dinovena edició.

'Falda', el curt de l'FP d'imatge i so de l'Agora Sant Cugat International School

La peça audiovisual ha estat realitzada per l’alumnat de Formació Professional de realització i so del centre i explica la història de l’Aless, qui prové d’una família disfuncional i retroba una faldilla de la seva germana, la qual va morir en un accident de cotxe.

La realització del curtmetratge ha durat pràcticament un any, amb la participació d’una desena de persones, a més dels actors.

Cartell del curt 'Falda' de l'FP d'Agora International School. FOTO: Cedida

Cartell del curt 'Falda' de l'FP d'Agora International School. FOTO: Cedida

L'objectiu dels premis del CAC

El curtmetratge és un dels disset premiats pel CAC, que treballa per fomentar la comunicació audiovisual a les escoles. Enguany, el certamen ha destacat que els temes escollits per l’alumnat han estat relacionats amb la denúncia social, com les violències diàries en els centres amb gran diversitat, el racisme, la igualtat de gènere, els estereotips en el cinema o la deconstrucció de l’amor romàntic.

La consellera del CAC, Laura Pinyol, ha explicat que aquests temes són els que s'han trobat en molts treballs dels premis EduCAC i ha dit que l'ha sorprès que els joves i infants es qüestionin molt profundament totes les normes i els estàndards.

L’objectiu dels premis eduCAC és que, tant alumnat com professors, aprofundeixin en el llenguatge audiovisual. Aquests s’adrecen des de segon cicle d’educació infantil, fins a secundària postobligatòria. A l’edició d’enguany s’hi han presentat un total de 88 treballs.

Agora Sant Cugat International School, amb l'excel·lència educativa

Agora Sant Cugat International School és un centre privat internacional situat entre els 10 millors del rànquing de col·legis d’Espanya. Es caracteritza per la seva innovació educativa i l’atenció personalitzada a cada alumne/a.

És un dels pocs centres autoritzats per impartir el Continuum dels programes de l’Organització del Batxillerat Internacional en totes les seves etapes educatives: Primary Years Programme a infantil i primària; Middle Years Programme a Secundària i Diploma Programme a Batxillerat.

A Agora Sant Cugat aposten per una Formació Professional de qualitat, oferint  la possibilitat de cursar de manera presencial, en grups reduïts i amb el material més innovador,  tant Grau Mitjà de Vídeo Disc-joquei i So com els Graus Superiors de So per a Audiovisuals i Espectacles, Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles, i Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius.

Pots demanar més informació de l'FP d'imatge i so, al web de l'FP de l'Àgora International School.

Agora compta amb les millors instal·lacions per impartir els cicles formatius FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem