Desapareix el mural fotogràfic #NoVullMarxar i l'autor desconeix el motiu

L'obra, que reivindicava la problemàtica amb l'habitatge, va desaparèixer a les 6 hores d'estar instal·lada

El mural fotogràfic #NoVullMarxar, de Ramón Ferreira, va desaparèixer el mateix dia que es va inaugurar, el dissabte 5 de juny. El mural, ubicat a les parets del pont del carrer de Manel Farrés, denunciava el difícil accés a l'habitatge que pateixen alguns santcugatencs. No obstant això, 6 hores més tard de la seva instal·lació, l'autor rebia un avís que l'obra ja no es trobava exposada.

 

Més info: El mural #NoVullMarxar denúncia la dificultat d'accés a l'habitatge a Sant Cugat

De moment, se'n desconeixen les causes. Tanmateix, Ferreira es mostra decebut: "El mural va tenir una bona resposta, i és que mentre l'estàvem instal·lant, diferents persones es van acostar per veure l'obra. A les 18h, però, vaig rebre un avís de la meva germana que el mural no hi era. És decebedor i humiliant, perquè és un projecte que es va endarrerir per la Covid-19 i hi vaig estar treballant durant més d'1 any".

Una de les parets en les quals es trobava el mural #NoVullMarxar. FOTO: Nielo Ballart

Una de les parets en les quals es trobava el mural #NoVullMarxar. FOTO: Nielo Ballart



A més, Ferreira es mostra descontent amb l'Ajuntament, i és que, segons ha explicat l'autor, "no han mostrat cap mena d'interès i encara estic esperant una resposta del que va passar. Simplement m'agradaria saber que ha passat".

 
Comentaris

Destaquem