Dissidència Sònica exigeix la retirada de la cessió de la sala de concerts a Nublo Live

El col·lectiu de músics locals acusa a l'Ajuntament de cedir la gestió de l'equipament "a un amiguet de l'extitular de joventut (Esther Salat) per a lucre privat de la seva empresa"

Dissidència Sònica ha emès un comunicat on ha exigit la retirada immediata de la concessió de la gestió de la sala de concerts de Can Solà a Nublo Live, a qui l'Ajuntament va cedir els drets de gestió a finals de l'any passat. En un text molt dur i contundent contra l'Ajuntament i contra l'exregidora de Joventut, Esther Salat, el col·lectiu ha lamentat "l'obscura cessió sense concurs d’un equipament públic per al lucre exclusiu de l’empresa privada Nublo Live". Dissidència Sònica ha assegurat que la futura sala de concerts serà una discoteca on no hi tindran espai els grups locals, i ha rebutjat que aquest projecte sigui el que fa 17 anys que demanen els músics santcugatencs: una sala de concerts pública amb bucs d'assaig.

Les paraules més dures se les ha endut l'exregidora de Joventut: "Esther Salat, no sabem si per legitimar-se o per cinisme, va voler fer passar aquesta pràctica intolerable de clientelisme de república bananera com a la consecució de la sala que s’està demanant des de fa 17 anys. És un engany barroer perquè no hi ha qui s’ho empassi però, sobretot, és un insult a tots els músics de Sant Cugat que creiem que el treball de base i l’esforç és l’única manera de portar la música santcugatenca a l’excel·lència. Finalment, Dissidència Sònica han felicitat a l'Ajuntament per no atorgar cap càrrec de responsabilitat a Salat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem