El 25 d’abril se celebra la V Cercavila d’Escoles dels Geganters

La colla de Sant Cugat celebra l’activitat per cinquè any amb totes les escoles públiques del municipi

Els Geganters de Sant Cugat organitzen el dissabte, 25 d’abril, la V Cercavila d’Escoles, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Una activitat bianual de la que participen totes les escoles públiques del municipi, a més de dos centres concertats. 

Entre les activitats previstes enguany, destaca la celebració del I Concurs fotogràfic Cercavila d'Escoles 2015, del que hi pot participar tothom.

Enguany, l’activitat coincideix amb la celebració a la ciutat del Sant Cugat Experience.

Les activitats de la Cercavila

 A la IV cercavila d'escoles se celebrava la I Trobada de percussió infantil. FOTO: Arxiu

Durant el dissabte 25 d’abril a la tarda es faran nombroses activitats als carrers de la ciutat. A les 17 hores començarà la festa amb la plantada de totes les figures a la plaça de la Vila. Tot seguit començarà la cercavila.

Una cercavila que recorrerà la rambla del Celler, el carrer de Sant Ramon, la plaça de Magí Bartalot, el carrer de Gorina, el carrer de Santiago Rusiñol, passant per la plaça d’Octavià i acabant a la plaça de l'Om.

L’arribada a la plaça de l’Om està prevista a les 18. 30 hores, i allí se celebrarà un berenar per als participants i es lliuraran els records de la jornada a tots ells. La festa acabarà amb ball amb l’actuació de La Canya Borda.

Concurs fotogràfic

Els Geganters no aturen la seva activitat. FOTO: David Fernández

Coincidint amb la Cercavila d’Escoles, Geganters de Sant Cugat organitza el I Concurs fotogràfic Cercavila d'Escoles 2015. Un certamen del que hi pot participar tothom, i que compta amb tres categories. La primera, Fotografies fetes pels estudiants de primària; la segona, Fotografies fetes pels estudiants de secundària; i la tercera, fotografies de majors de 16 anys .

El tema del concurs és la Cercavila d’Escoles i es podran presentar fotos de tot el que hi està relacionat. Un jurat integrat per membres de la junta dels Geganters de Sant Cugat i representants del món de l’ensenyament i de la cultura será l’encarregat d’escollir les fotos guanyadores.

Es triaran 10 fotos finalistes per categoría que serán exposades. D’aquestes s’ecolliran les tres guanyadores.

Aquells que hi vulguin participar, poden presentar les seves fotografíes fins al dia 5 de maig. S’hauran de lliurar a través del compte d’Instagram de Geganters de Sant Cugat, etiquetant la foto amb #CercavilaEscoles2015. També es poden enviar per correu electrònic a concursfotos@gegantersdesantcugat.cat. 

El dia 23 de maig es farà públic el nom dels finalistes i el 29 de maig es lliuraran els premis. 

 
Comentaris

Destaquem