El Ball de Gitanes bat record d'inscripcions

La Comissió de Gitanes està avaluant si tots els participants hi cabran correctament a plaça d'Octavià

Un total de 328 persones s'han inscrit al Ball de Gitanes, que tindrà lloc el 25 de febrer ales 13.00 h del migdia, en el marc de la celebració de Carnaval. 

Una xifra que ha sorprès la Comissió de Gitanes, ja que considerava que "la participació ja havia arribat al seu topall natural". I és que des que la Comissió va recuperar aquest ball tradicional per Carnaval, ara fa 10 anys, la xifra de participants no ha fet més que augmentar any rere any, fent petita, en més d'una ocasió, la palça d'Octavià, com l'any passat amb 264 balladors, en 33 quadres.

Precisament, degut aquest augment de participació, la Comissió de Gitanes ara està avaluant la possibilitat de que els 328 balladors, que es dividiran en 41 quadres, càpiguen a la palça d'Octavià

Tal com ha destacat la membre de la Comissió de Gitanes Esther Madrona "estem mirant si podrem encabir els 41 quadres a la plaça d'Octavià. Si és viable, es mantindrà la ubicació. Si no, mirarem de fer-ho en un altre indret del poble, com podria ser Ramon Barnils, que és un espai molt gran".

El Ball de Gitanes, que escalfa motors des del passat 2 de novembre, enguany arriba també amb la novetat del canvi de ball en les noies. Un canvi que tal com ha afirmat Madrona "està sent molt ben rebut entre les noies". 

D'altra banda, pel que fa a Gitanetes, el ball adreçat a infants d'entre primer i sisè de primària, podran assajar els dissabtes 28 de gener, 4, 11 i 18 de febrer d'11.00 h a 12.00 h. El ball tindrà lloc el 26 de febrer i les inscripcions es podran fer el 28 de gener o el 4 de febrer al vestíbul del Teatre-Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem