'El barri parla' mostra una visió fotogràfica i literària del barri Centre-Estació

La mostra recull imatges captades per Tino Rubio i es pot veure a la plaça de Barcelona fins al 21 de maig

La plaça de Barcelona de Sant Cugat del Vallès acull des de dissabte, 6 de maig, l'exposició "El barri parla". Un recull d'imatges captades pel fotògraf santcugatenc Tino Rubio que s'acompanyen dels textos resultats del taller d'escriptura creativa a càrrec de Dolors Renau.

"El barri parla", organitzada per l'Associació Veïnal del Centre-Estació, és una exposició que es gesta als tallers literaris de Dolors Renau. A partir de les imatges del barri captades per Tino Rubio, els escriptors van elaborar textos que acompanyen les imatges amb un taller al Centre d'Art Maristany. "La imatge sola és mé sfreda, i acompanyada de la paraula ha resultat ser un projecte molt ric", afirma Rubio.

"El resultat dona una altra visió del barri", clou l'artista, afegint que, les 9 imatges "donen una visió resumida però àmplia del barri, parlant de comerç, festa, pobresa, i també de passat, entre altres".

La mostra es pot veure a la plaça de Barcelona fins al 21 de maig.

Tino Rubio és fotògraf per vocació. Tot i la seva incursió en diferents camps artístics, als anys 80 es va decidir per la fotografia. "M'he adonat que amb la fotografia es pot comunicar molta cosa. És ràpid i m'entusiasma, la veritat", explicava en una entrevista al TOT Sant Cugat.

El santcugatenc fa fotografies pràcticament cada dia. "La meva màquina va sempre amb mi, forma part de la meva vestimenta. No se m'acudeix sortir sense ella", afirma.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem