El Bosc Literari enceta temporada

L'onzena edició d'aquesta activitat, dedicada a Josep Carner, s'inaugurarà aquest diumenge, 25 de gener

El poeta Josep Carner és el protagonista de l'XIa edició del Bosc Literari, organitzat anualment per l'Associació de Veïns La Serreta-Bosc d'en Saladrigues. L'activitat, que enguany porta per nom Els arbres i les fulles, s'inaugura aquest diumenge 25 de gener.

L'acte d'inauguració començarà a les 12 hores a la porta del Bosc (Canal de la Mànega-Estret de Messina), i comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i del regidor de Cultura, Xavier Escura. Aquest serà l'encarregat de presentar el poeta, i se'n recitaran versos.

Tot seguit es farà el recorregut pel Bosc Literari, acabant al camí de la Serreta on hi haurà un aperitiu per als participants, amb migas elaborades pel Centro Castellano-Manchego de Sant Cugat.

“El Bosc Literari té com a primer objectiu que els cartells estiguin destinats als infants de les escoles de Sant Cugat, ja que de forma periòdica destinen uns dies a fer el recorregut els diferents cursos”, explica Carles Castro, president de l'Associació de Veïns.

 
Comentaris

Destaquem