El Cicle de Lectures a la Fresca ha aplegat a més de 2.000 persones

Enguany, fins a quatre lectures dramatitzades han estat organitzades per l'entitat Amics de Pedra i Sang durant el mes de juliol en diferents places de Sant Cugat

El 13è Cicle de Lectures a la Fresca va finalitzar ahir dijous, 28 de juliol, amb la representació de l'obra d'Àngel Guimerà La filla del mar. Enguany, fins a quatre lectures dramatitzades han estat organitzades per l'entitat Amics de Pedra i Sang durant el mes de juliol en diferents places de Sant Cugat.

Dolors Vilarasau, directora de Pedra i Sang, ha explicat que aquest any, juntament amb l'edició anterior, ha estat el cicle que més gent ha participat. "Prop de 2.000 persones han acudit a les Lectures a la Fresca, les més multitudinàries de les darreres edicions i estem molt satisfets amb la resposta que la ciutadania ens està donant".

L'obertura del Cicle va ser un assaig obert de la companyia de teatre convidada Parking Shakespeare de l'obra Les alegres casades de Windsor de Shakespeare al Parc Ramon Barnils.

Encara que l'inici del cicle fos del dramaturg anglès, el pal de paller d'aquesta edició de Lectures a la Fresca ha estat Àngel Guimerà. Vilarasau comenta que "aquest any hem escollit a Guimerà perquè considerem que és el gran autor del teatre català i les seves obres tenen una similitud en aspectes de l'actualitat. Una tria que ens ha donat molt bons resultats". Així doncs, el cicle ha representat algunes de les seves obres com ara En pólvora', L'Univers poètic de Guimerà. Poemes i cançons d'una nit d'estiu i La filla del mar.

Les properes activitats programades per l'entitat Amics de Pedra i Sang seran els cicles de tertúlies que s'organitzaran al Mesón per l'octubre i l'espectacle estrella de Pedra i Sang al Monestir de Sant Cugat per Nadal.

 
Comentaris

Destaquem