El Col·lectiu 7xset porta "Sinergies" a La Casa Elizalde

L'exposició es pot veure a l'espai barceloní fins al 27 de març

Les artistes santcugatenques que integren el Col·lectiu 7xset exposen des d'aquest dimarts, 3 de març, al Centre Cultural La Casa Elizalde. Marta Ballvé, Tatiana Blanqué, Celia Conesa, Maria Fabre, Dolores Mayorga, Emma Sabadell i Claudia Salamonesco presenten en aquest espai “Sinergies”.

Una exposició que neix amb la idea de crear un paral·lelisme entre els conceptes de “casa” i “món”, i la que les artistes parteixen de la visió enriquidora d'un món canviant, diferent per a cada individu i en el qual cadascú connecta segons la seva manera de percebre, però sempre subjecte a la necessitat de formar part d'un espai on sentir-se acollit.

La mostra

A l'exposició s'hi poden veure set cases aparentment iguals en què la diferència es veu a l'interior, on cada una de les artistes ha transformat l'espai segons la seva manera de fer, sempre lligada a la manera de veure el món i l'empremta que aquest va deixant.

La mostra, que es va poder veure a Sant Cugat al mes de juny del 2013, s'inaugurava aquest dimarts, 3 de març, a les 19.30 hores. Es podrà visitar fins al dia 27 d'aquest mateix mes, de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores, i de 16 a 21 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem