El concert 'Bach-Mendelsshon' clou el cinquè cicle de música sacra coral

PAX-Cor de Cambra i conjunt instrumental de l'ESMUC repassen '500 anys de luteranisme' el 26 de maig

El cinquè cicle de música sacra coral arriba al punt final aquest divendres, 26 de maig, amb la proposta de PAX-Cor de Cambra i conjunt instrumental de l'ESMUC. Les formacions oferiran el concert Bach-Mendelssohn, 500 anys de luteranisme, sota la direcció d'Esteve Costa Ventura. Un programa per commemorar el 5è centenari de la reforma de Martí Luter, creat a partir de dos personatges clau en la música luterana: Johann Sebastian Bach i el seu "redescobridor" Felix Mendelssohn.

La reforma luterana va provocar grans canvis en la religió, la societat i la cultura, però també en la música, que tot i que seguia tenint com a referència la música catòlica, va ser marcada per l'aparició del coral luterà.

El concert, emmarcat en el cicle organitzat per Camerata Sant Cugat, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, començarà a les 21 hores. L'entrada té un cost de 10 €, i es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat o el mateix dia del concert a partir de les 20.30 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem