El Cor de Gòspel Sant Cugat oferirà dos concerts especials per als refugiats

El Cor celebra els seus 10 anys de música i de compromís social

El Cor de Gòspel Sant Cugat oferirà dos concerts especials a benefici del Comitè Català de l'ACNUR i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), amb motiu del seu desè aniversari. La recaptació es destinarà íntegrament a projectes solidaris per a les persones refugiades. 

La presentació del programa s'ha realitzat aquest dimecres, 6 de juny, a la Casa de Cultura. "Viatge amb el Cor" és el nom de la gira que donarà pas a dos concerts de caràcter benèfic que mostraran l'evolució del Cor des de la seva fundació, l'any 2008. A la vegada, també s'homenatjarà a Nelson Mandela en el centenari del seu naixement.

La primera de les actuacions serà el pròxim dimarts, 26 de juny, al Palau de la Música Catalana i, la segona, tindrà lloc al Teatre-Auditori de Sant Cugat el 22 de desembre. "Viatge amb el Cor" presentarà un repertori de composicions originals de gòspel i espirituals negres interpretades per 96 músics del Cor de Gòspel Sant Cugat. El concert es dividirà en blocs temàtics: dolor, silenci, esperança i joia; un recorregut per la vida de Mandela.



El camerunès Emmanuel Pi D'Job serà l'artista convidat encarregat de portar l'aire africà mitjançant temes plens de percussions tribals. "Més que un concert serà un espectacle", afirma Erwyn Seerutton, director del Cor de Gòspel Sant Cugat.

Música i solidaritat

L'objectiu principal és sensibilitzar i animar a la ciutadania perquè col·labori amb aquestes dues entitats que treballen per protegir els refugiats i desplaçats, després de fugir de la guerra, la violència i la persecució. El Cor de Gòspel ha recollit uns 150.000 euros per a entitats solidàries des de la seva fundació. 



El Cor de Gòspel Sant Cugat també posarà a la disposició del públic dues donacions de Fila Zero destinades també a les dues causes solidàries. El preu de les entrades del concert al Palau de la Música serà d'entre uns 20 i 25 euros. 



Durant la presentació hi ha intervingut la presidenta del Cor de Gòspel Sant Cugat, Àngels Ponsa; el fundador i director, Erwyn Seerutton; la directora de Comunicació i Màrqueting, Cristina Manchado; el responsable de finances, Xavi Llansó i, el director de Gestió del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Ariel Monells.

 
Comentaris

Destaquem