El Cor Vivaldi porta 'Magnificat et Canticum Sacrum' al Monestir

El concert s'emmarca dins del Vè Cicle de música sacra coral organitzat per Camerata Sant Cugat

El Cor Vivaldi torna al Monestir de Sant Cugat per presentar 'Magnificat et Canticum Sacrum' el divendres, 10 de març. Ho fa en el marc del Cicle de música sacra coral al Monestir, organitzat per Camerata Sant Cugat, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià, en benefici de Càritas, i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

En aquesta ocasió, el Cor Vivaldi presenta un programa basat en dues estrenes mundials de dos compositors actuals, el català Narcís Bonet (1933) i el basc Josu Elberdin (1976) per a cor de veus blanques, flauta travessera i piano.

Sota la direcció d'Òscar Boada, la proposta del Cor Vivaldi és un programa de música sacra contemporània on s'estrenaran dues obres escrites el 2016 encarregades pel mateix Cor Vivaldi: el Magnificat de Narcís Bonet (1933) per a cor de veus blanques i flauta travessera, en record de Peter Bacchus (1954-2016), i Canticum Sacrum de Josu Elberdin (1976), una suite sacra per a cor de veus blanques, flauta travessera i piano.

El concert, que començarà a les 21 hores, es completa amb un preludi de dues obres a cappella de Josu Elberdin per a cor i solistes.

Les entrades, que tenen un cost de 10 euros, es poden adquirir el mateix dia del concert a partir de les 20.30 hores, o anticipadament a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem