El Cor Vivaldi torna a Sant Cugat amb 'Musica divina laudes'

El concert s'emmarca en el Cicle de Música Sacra Coral al Monestir organitzat per Camerata

El Cor Vivaldi, juntament amb la Vivaldi Camerata, presenta Musica divina laudes' al Monestir de Sant Cugat el pròxim divendres 16 de març, a les 21 hores. Òscar Boada és el director d'aquest programa de música sacra romàntica i clàssica per a la lloança divina.



El concert s'emmarca dins el 6è Cicle de Música Sacra Coral al Monestir, que organitza la Camerata Sant Cugat, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament.



El recital es dividirà en tres parts. A la primera part s'interpretarà Ave Maria, de Johannes Brahms (1833-1897); a la segona, 3 motets op. 39, de Felix Mendelssohn (1809-1847); i, a la tercera, després d'una pausa de cinc minuts, Vesperae pro Festo Sancti Innocentium, de Johann Michael Haydn (1737-1806). Comptarà amb la presència de la Vivaldi Camerata, Arnau Farré (orgue) i Òscar Boada (piano).



Les entrades, pel preu de 10 euros, es poden adquirir de manera anticipada a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat o bé el mateix dia del concert, a partir de les 20.30 hores, al mateix Monestir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem