El Cos de Dansa i Pere Martínez Quartet presenten una nova versió de 'Tants Records'

L'entitat començarà a fer una mini gira a partir del maig

El Cos de Dansa Esbart Sant Cugat presenta una nova versió de l'obra 'Tants Records'. És la primera vegada en més de 15 anys, que l'entitat fa un espectacle amb músics en directe amb la col·laboració musical de la Fundació Taller de Músics.

En aquesta funció, la formació musical no només acompanya els balladors i balladores a l'escenari, sinó que forma part del conjunt de l'espectacle i les coreografies, fusionant estretament veu, instruments i dansa.

'Tants Records' va sorgir del neguit de fer un pas endavant amb la innovació de la dansa d'arrel que caracteritza al Cos de Dansa, incorporant músics i veu en directe i barrejant estils, apropant cultures diferents i experimentant amb la combinació de la veu flamenca i la llengua catalana.

L'espectacle gira al voltant de cançons tradicionals i populars catalanes arranjades amb diferents estils; un percussionista, un celo, un guitarra i la veu flamenca d'en Pere Martínez. Martínez es va donar a conèixer a partir de la seva participació al concert de culminació de l’Any Espriu, amb la seva versió particular i flamenca del poema de Salvador Espriu Pell de Brau.

A partir del mes de maig, el Cos de Dansa iniciarà una mini gira.

 
Comentaris

Destaquem