'El Crèdit' de Jordi Galceran fa esclatar de riure al Teatre-Auditori

La comèdia dirigida per Segi Belbel ofereix tres sessions durant aquest cap de setmana

'El Crèdit' de Jordi Galceran ha arribat aquest cap de setmana al Teatre-Auditori. L'obra, que es postula com la comèdia de l'any i que ja han vist prop de 150.000 espectadors ha aconseguit fer esclatar de riure al públic entregat del Teatre-Auditori.

Dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, 'El Crèdit' parteix d'una acció real. Un client s'entrevista amb el director d'una sucursal bancària per demanar un crèdit. Les poques garanties que demostra el client i la crisi en la qual ens trobem fan que el director del banc, no vulgui concedir-li el crèdit.

És a partir d'aquest punt, quan es dibuixa una trama en la qual aspectes tan realistes com el sistema capitalista, les relacions de parella, les debilitats de les persones, entre altres aspectes de la vida quotidiana van sortint en escena.

La gràcia amb la qual estan plantejades cadascuna de les trames i el to còmplice amb l'espectador han aconseguit que el públic del Teatre-Auditori rigués més d'un cop.

'El Crèdit' ha fet dues representacions aquest dissabte 30, una a les sis i l'altra a les nou de la nit. Aquest diumenge 31 a les 19 hores Jordi Bosch i Jordi Boixaderas es tornaran a pujar a l'escenari santcugantec.

L'obra tracta des de l'economia fins a les relacions de parella. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem