El foc serà el protagonista de la nit de dissabte de Festa Major

Els Diables de Sant Cugat organitzen el tradicional correfoc, enguany també amb dos recorreguts

El foc i la festa seran els protagonistes indiscutibles de la nit de dissabte de Festa Major, 30 de juny, a Sant Cugat del Vallès. I és que els Diables tornaran a prendre els carrers amb el tradicional Correfoc de Festa Major. Un correfoc en què la colla local estarà acompanyada enguany pels Diables BAT de Tàrrega, els Diables del Carmel, els Diables del Clot, i els Dracs i Diables de Cua de Cornellà.

La festa del foc per excel·lència començarà a les 22 hores amb una tabalada conjunta a la plaça de l'Om. Una hora més tard començarà el correfoc, que enguany seguirà dos recorreguts diferents, com ja passava en la passada edició.

Aquests seran:

Recorregut 1: Sortida a pl. d'Octavià, c. de la Plana de l'Hospital, c. de la Fàbrica, c. de Santa Anna, c. de Castillejos, c. de Sant Martí, c. de Sabadell, pl. de Sant Pere, c. Major i pl. d'Octavià.

Recorregut 2: Sortida a pl. d'Octavià, c. de Santiago Rusiñol, c. de Gorina, c. del Carme, rbla. del Celler, c. de la Sort, c. de Gorina, pl. dels Quatre Cantons, av. Rius i Taulet, av. de Catalunya, pl. de Sant Pere, c. Major i pl. d'Octavià.

Ambdós recorreguts finalitzaran novament a la plaça d'Octavià passada la mitjanit. En aquest punt, es faran els Versots i l'Esclat de Foc.

Seguiu els consells de seguretat per evitar incidents durant el Correfoc!

Les millors fotos

Mireu les imatges del pregó i del seguici d'inici de festa Major.

Mireu les fotografies del primer dia de  Festa Major.

Mireu les fotografies del segon dia de Festa Major.

Mireu les fotografies del "Paga-li, Joan" i el seguici de Sant Pere

Mireu les fotografies de la Festa Major Alternativa.

Mireu les millors fotos de les activitats infantils de la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem