El fotògraf santcugatenc David Molina participa del festival La Nuu

El certamen se celebra durant el mes d'octubre a Rubí

El fotògraf santcugatenc David Molina Gadea forma part dels fotògrafs seleccionats de La Nuu, el Festival de Fotografia de Rubí, que arrencava el divendres, 20 d'octubre. Amb el seu treball White noise black mirrow, que està exposat a l’Escardívol, Molina mostra una sèrie d’imatges de negres i blancs purs, colpejades amb la duresa del flaix i la tremolor de les exposicions lentes. És un treball que sorgeix de la confrontació entre dos territoris, el físic i l’emocional. Una barreja dels records viscuts i la ficció de ser jove a l’Europa d’avui.

El fotògraf vallesà també ha projectat un dels seus treballs a Screen_ fotografia i pantalla. una activitat que es feia a l’espai creatiu Nuus. Imatge i àudio per entendre la fotografia a través de les pantalles.

La Nuu és un festival de fotografia d’autor que es caracteritza per tenir un format peculiar: les fotografies no estan en un museu, ni en una sala d’exposicions, ni en un espai tancat. Les imatges dels 13 fotògrafs i fotògrafes, tant nacionals com internacionals, que conformen el cartell estan penjades pels murs de la ciutat de Rubí, en gran format. La Nuu és una experiència estètica: no vas a buscar l’obra, te la trobes de sobte mentre passeges pel carrer.

El festival va néixer l’octubre de l’any 2015 amb la voluntat d’esdevenir una proposta sòlida que apropés els actuals corrents de la fotografia d’autor als ciutadans.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem