El Grup Mediterrània, al 35è festival de folklore de Pevidem

L'entitat santcugatenca viatjarà al municipi portugués des del 21 de juliol i fins el 24 de juliol, on oferirà una mostra de danses populars i balls de bastoners

El Grup Mediterrània ha estat escollit, juntament amb el grup Basarabenii de Moldavia i altres grups portuguesos, per participar al 35è festival de folklore de Pevidem, que se celebrarà a finals de juliol al municipi portuguès, Pevidem. El grup, que desplaçarà una delegació d'una quarantena de persones, anirà acompanyat del grup de músics Faktoria Folk. "Sempre busquem viatges per fer i vam tenir la possibilitat de fer aquest intercanvi", explica David Gil del Grup Mediterrània, i que afegeix que al setembre serà la banda portuguesa Grup Folklòric qui vindrà a Sant Cugat.

El Grup Mediterrània farà una mostra de danses populars com les Gitanes de Sant Cugat o l'Entrellissada del Rosselló. El bastoners de Sant Cugat també seran protagonistes i oferiran dues actuacions. "Volem sortir per mostrar les nostres danses i al mateix temps prendre nota d'espectacles de grups de l'exterior", destaca David Gil. El Grup Mediterrània ja havia realitzat experiències similars, i ha viatjat a Grècia, Mallorca i Menorca, entre d'altres.

 
Comentaris

Destaquem