El Grup Espiral prepara la 23a Mostra de Teatre de Valldoreix

'Diàlegs de minyones' és la primera proposta del Grup de Teatre Espiral

La 23 Mostra de Teatre de Valldoreix s'inaugura aquest diumenge, dia 16 d'octubre, amb l'obra Diàleg de minyones a partir de les 19 hores al Casal Cultural de la vila. El Grup de Teatre Espiral torna a organitzar aquesta festa del teatre valldoreixenc, que se celebra des del 1993 amb la voluntat d'apropar la cultura a tothom i que aquesta estigui a l'abast de totes les persones. Les altres propostes teatrals seran els diumenges 23 i 30 d'octubre i 6 i 13 de novembre.

La primera proposta de la Mostra de Teatre arriba aquest diumenge amb un text adaptat per la desapareguda Sílvia Servan i Marta Uxan, que en serà la protagonista, i que portaran damunt de l'escenari els membres del Taller de Teatre Sílvia Servan. Es tracta d'un espectacle de petit format a partir de tres monòlegs i tres cançons, que transporta el públic a una època on un sospir d'amor era gairebé comparable a un primer petó.


Diàlegs de minyones, dirigida per Roger Casadellà, està basada en els contes Aquella paret, aquella mimosa, Zerafina de Mercè Rodoreda i La minyona suïcida de Santiago Rusiñol. El preu de l'entrada són cinc euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem