El muntatge nadalenc de 'Pedra i Sang' escalfa motors

Es faran sis representacions entre el 25 i 28 de desembre

Pedra i Sang, la tragicomèdia musical basada en l'assassinat de l'abat Biure al Monestir de Sant Cugat durant la missa del gall del 1350, ja escalfa motors per a la seva 17a edició. Amb els assajos del cor i amb els actors, l'espectacle, que es representa els dies del voltant de Nadal a Sala Capitular, ultima els preparatius per tornar a escena.

Un any més, s'oferiran sis funcions al públic. Els dies 25 i 26 de desembre a les 20 hores, i els dies 27 i 28 de desembre hi haurà doble funció a les 19 i les 21.30 hores. A més, hi haurà una funció especial el 22 de desembre a les 22 hores, amb motiu de la celebració del Camí de Justícia.

Les entrades es poden adquirir a partir d'aquest divendres, 1 de desembre, al preu de 15 euros. Les 50 primeres tindran descompte, i costaran 12 euros. Unes entrades que es poden reservar a www.pedraisang.cat i recollir-les el mateix dia de la funció entre 1 hora i 20 minuts abans de l'espectacle, o bé adquirir-les a la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 10 a 21 hores i dissabtes de 10 a 20 hores.

Amb l'entrada també es pot fer la "Ruta de Saltells i l'abat Biure", una visita guiada per l'historiador Domènec Miquel pels llocs on van passar els fets històrics de Pedra i Sang, amb sortida des de la llotgeta del Monestir una hora abans de cada funció els dies 26, 27 i 28 de desembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem