El Museu del Tapís se suma al Dia de la Dona amb una jornada de portes obertes

Tallers per a famílies i visites a les exposicions han estat les principals activitats del dia

Aquest diumenge 8 de març, Dia Internacional de la Dona, el Museu del Tapís s'ha sumat a la celebració amb una jornada de portes obertes. Des de les 11 del matí i fins a les 14 de la tarda el Museu ha realitzat diverses activitats per a tots els públics, com tallers creatius i visites comentades.

El plat fort de la jornada ha estat el taller de teixir adreçat tant a petits com grans. Un taller que ha servit per fer visible el projecte "Explica'm Teixint", una iniciativa que va néixer el 2013 i va adreçat a dones amb risc d'exclusió social.

"Explica'm Teixint", creat per Museus de Sant Cugat amb l'estreta col·laboració del Servei d'Atenció a la Dona i Entretallers i adreçat a No estàs sola, és un punt de trobada per dones que han patit o estan patint algun tipus de situació que les posa en perill d'exclusió.

La responsable dels Projectes Educatius dels Museus de Sant Cugat, Helena Minuesa, ha explicat que l'objectiu d'aquest projecte és que les dones participants creïn xarxes. Doncs, durant aquestes trobades, mentre teixeixen i potencien la seva creativitat, les dones posen en comú les seves vivències i creen una unió que els ajuda en el seu procés.

Diverses famílines han participat al taller del tapís. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem