El PAV 3 s'omple de castells per la Festa de Tardor

L'espai ha esdevingut la segona plaça de nou de Sant Cugat després que els Castellers de Vilafranca hi hagin descarregat el 3d9f

La Diada Castellera de la Festa de Tardor a Sant Cugat del Vallès ha estat una de les poques activitats que no s'han suspès per la pluja aquest dissabte, 27 d'octubre. Una actuació, prevista a la plaça d'Octavià, que s'ha traslladat al Pavelló 3 de la rambla del Celler, on els Gausacs han estat acompanyats pels Castellers de Vilafranca i els de Sabadell.

Més info: Ajornades les activitats de la Festa de Tardor excepte l'actuació castellera

Una actuació que ha començat a les 18 hores, i en la qual els Castellers de Sant Cugat han descarregat el 2d7, el 3d8 i el 4d8. Els de Sabadell han assolit els 3d8, el 4d8 i el 7d7. Pel que fa als de Vilafranca, han descarregat el 5d8, el 3d9f, el 4d8 i han tancat la seva actuació amb el Pilar de 6.

4d8 dels de Vilafranca a la Festa de Tardor. FOTO: C. Caballé

4d8 dels de Vilafranca a la Festa de Tardor. FOTO: C. Caballé

La Festa de Tardor ha ajornat les activitats previstes per aquest dissabte, 27 d'octubre, com a conseqüència de la pluja que ha caigut a la ciutat durant tot el dia. Les úniques activitats que s'han mantingut han estat la Trobada de puntaires, i l'actuació castellera. La resta d'activitats s'intentarà recuperar-les el dia 10 de novembre.

Pel que fa a les activitats previstes per aquest diumenge, dia 28, entre elles, la Fira d'Entitats, es decidirà al matí si es mantenen o s'ajornen a dia 11 de novembre, en funció de la meteorologia.

7d7 dels de Sabadell a la Festa de Tardor. FOTO: C.Caballé

7d7 dels de Sabadell a la Festa de Tardor. FOTO: C.Caballé

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem