El Petits! Grans! Llibres! "torna al Claustre per quedar-se"

La 8a edició del festival se celebrarà el 7 i 8 d'octubre al Claustre del Monestir

La 8a edició del festival Petits! Grans! Llibres!, organitzat per l'Institut de la Infància, se celebrarà el pròxim cap de setmana del 7 i 8 d'octubre. 

Una cita que torna al Claustre després de dos anys canviant d'ubicació, però que tal com ha afirmat la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, "estem parlant d'una 8a edició, i tenim prou dades objectives de quin ha de ser el millor lloc. Si les coses van com preveiem que han d'anar, que aniran molt bé, ha tornat per quedar-se". 

Per la seva banda, la directora de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein, s'ha mostrat molt contenta pel fet que el festival tornés al Claustre. "És una gran alegria. Al Claustre, anb l'ambient i tot, es fa un diàleg que això et dona molt. I el que nosaltres fem és venir i compartir el millor que nosaltres podem proposar, amb el millor que la ciutat ens pot proposar, i això en altres espais no acabava de passar". 

Bronstein ha detallat que enguany, a diferència d'altres anys, el recorregut del festival es dividirà en temes i no per edats. D'aquesta manera "creiem que el festival tindrà una excel·lència en els continguts que jo penso que no podem desitjar més que això". 

Per la seva banda, la regidora d'Educació, Esther Salat, ha volgut destacar la "tasca que fa l'Institut de la Infància, a l'entorn de l'educació emocional, en el foment de la lectura, que és un element clau". Salat ha afegit que "celebrem que com a Ajuntament hem fet un pas endavant d'acompanyament a la ciutat perquè tot fluís millor que en altres edicions i celebrar que, un cop més, la ciutat posa al centre a l'infant".

El festival Petits! Grans! Llibres!

El festival torna al Claustre dos anys després FOTO: Arxiu

El festival Petits! Grans! Llibres! comptarà amb un programa de dos dies adreçat a infants, adults i a formadors. 

Pel que fa al Claustre, l'espai es dividirà en 6 espais: un espai destinat al vincle amb la natura, un al creixement emocional, un a la filosofia, un de creativitat, un circuit sensorial per a nadons i un espai de ioga i mindfulness. 

Com en altres edicions, el festival convidarà a dos autors. En aquest cas, Albert Arrayás presentarà 'El pirata de les estrelles'; i Anna Llenas que presentarà 'Talpet Terratrèmol'. 

L'activitat començarà dissabte a les 10.30 h del matí, fins a les 13.00 h i a la tarda de 16.00 h a 19.00 h. Diumenge, l'activitat es reprendrà a les 10.30 h i serà a les 13.30 h quan es posarà el punt final al festival. 

Pel que fa a les activitats adreçades a formadors, dissabte, 7 d'octubre, a les 11.00 h, tindrà lloc l'activitat 'Maneres de llegir, eines per pensar' a càrrec de Gloria Alborés

El mateix dissabte, a les 16.00 h, arribarà la formació de 'Els beneficis del ioga en el desenvolupament integral de l'alumne' a càrrec de Dolors Garcia Debesa.

Finalment, diumenge, Anna Llenas i Verònica Bronstein conversaran sobre 'Talpet Terratrèmol'.

Les entrades es posaran a la venda anticipadament en els pròxims dies. I després es podran adquirir a través de Ticketea. 

Per a més informació de la 8a edició dels Petits! Grans! Llibres! podeu consultar la pàgina web www.institutdelainfancia.org

Més informació
 
Comentaris

Destaquem