El projecte Mural de vida ja llueix al carrer Torrent de la Bomba

En aquesta segona edició hi han participat els alumnes de 4t de l'escola Joan Maragall

El nou Mural de vida ja està exposat en un dels murs de la Llar d'Avis de la Parròquia. La iniciativa ha comptat enguany amb la participació dels alumnes de 4t de Primària de l'escola Joan Maragall, i novament amb el grup de joves d'Artefakte (Entretallers).

El projecte forma part del projecte d’aprenentatge i servei “Els dos extrems de la vida es toquen: mural de vida” i té com a principal objectiu fomentar la cohesió entre els diversos grups socials de la ciutat.

Per fer-ho possible, un grup d'avis i àvies de la Llar d'Avis van visitar l'escola i els van explicar els seus records d'infància. Els nens van dibuixar en un full els que ells van interpretar i en última instància ha estat el grup de joves d'Artefakte qui ha interpretat els dibuixos d'aquests nens.

Si l'any passat aquest treball interpretatiu va quedar resumit en 8 dibuixos, en aquesta ocasió ha estat un sol dibuix que resumeix tots els dibuixos dels nens.

Aquest projecte d'intercanvi generacional és el segon any que es fa, i la intenció és que es faci cada any en una escola diferent. D'aquesta manera, cada any el carrer del Torrent de la Bomba exposarà també un mural diferent.

Detall del mural FOTO: Localpres

 
Comentaris

Destaquem