El PSC proposa la redacció d’un pla estratègic per a l’Escola d’Art i Disseny

Els socialistes ho proposaran en el ple municipal d'octubre a Sant Cugat

El PSC de Sant Cugat proposarà en el ple municipal d'octubre la redacció d'un pla estratègic per a l’Escola d’Art i Disseny amb la finalitat de millorar i superar l’actual llistó curricular i buscant objectius més complerts en la formació de l’alumnat. Aquesta escola municipal està especialitzada en la comunicació gràfica i audiovisual i ofereix cinc cicles formatius: un de grau mitjà i quatre de grau superior.

El projecte educatiu del centre es basa en la continuïtat i la relació entre els diferents cicles. El cicle mitjà serveix d'introducció i contempla la formació per les proves d'accés. Els cicles superiors recullen quatre àmbits contigus i complementaris; les relacions entre ells permeten dissenyar els currículums amb mòduls comuns, específics i complementaris, possibilitant a l'alumnat obtenir dues titulacions en tres cursos.

Tot i això, pels socialistes "encara hi ha un llarg recorregut de millora d’aquest procés curricular", segons ha constatat després de mantenir  reunions amb professors de l’escola. "La moció socialista parteix d’una òptica de millora compartida pel mateix professorat i, per tant, pensem que tot el que es pugui fer des de l’administració per ajudar a millorar les escoles municipals serà ben fet”, afegeix el PSC.

 
Comentaris

Destaquem