El "talismà" valldoreixenc no falla als Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat, els Xics de Granollers i els Moixiganguers d'Igualada, en la trobada castellera de la Festa Major de Valldoreix

Els Castellers de Sant Cugat han començat, aquest diumenge 20 de setembre, el tram final de la temporada amb una "actuació plàcida" tal com ha destacat Biel Samsó, un dels caps de Colla.  I és que els Gausacs han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7.

Samsó ha destacat que tot i que els Gausacs acaben de tornar de vacances, els camises verdes han fet el que volien fer a Valldoreix. "Portem el 3 de 8 i el 4 de 8 molt ben treballats, els hem fet molt clavats. A més, avui hem fet un dels millors 5 de 7 que hem descarregat fins al moment".

Per la seva banda, l'altre cap de colla, Àlex Castellarnau, qui també s'ha demostrat molt satisfet pels resultats obtinguts durant aquesta jornada, ha destacat que "la plaça de l'estació és una plaça que li tenim molta estima, és com un talismà per nosaltres".

Les altres colles castelleres convidades a la cita, els Xics de Granollers i els Moixiganguers d'Igualada han signat la trobada amb un 3 de 8, un 7 de 7 i un 5 de 7, a banda d'un intent desmuntat de 4 de 8 per part dels vallesans i un 3 de 8, un 2 de 7 i un 4 de 8 per part dels de l'Anoia.

La ubicació

La trobada s'ha celebrat a la plaça de l'Estació. FOTO: Lali Puig

Tot i que a la plaça de l'Estació els Gausacs li tenen "molta estima", tal com ha destacat Castellarnau, els camises verdes van intentar canviar d'ubicació la trobada i tornar-la al lloc on s'havia fet històricament, el Casalet.

Doncs la plaça del Casalet "és més plaça i ens agrada més, ens sentim més acollits" afegia Castellarnau. La petició que ja s'havia fet per aquest any, però no s'hi va arribar a temps està present per a la trobada castellera de l'any vinent.

Properes cites

Imatge del 3 ce 8. FOTO: Lali Puig

Els Gausacs tenen un final de temporada carregat de cites on volen seguir exhibint el nivell demostrat en les últimes places. La població gironina de Salt, la Sagrada Família i la Catedral de Tarragona seran els propers escenaris dels camises verdes, els quals confien a seguir exhibint el 3 i el 4 de 8. 

Els Moxiganguers d'Igualada. FOTO: Lali PuigEls Xics de Granollers. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem