El Teatre-Auditori i el Liceu refermen la seva col·laboració

Ambdós equipaments treballen conjuntament la programació infantil, educativa i de l'Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu i el Teatre-Auditori Sant Cugat han renovat el seu conveni de relació fins a la temporada 2018-2019. Un conveni signat per l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el Director General de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Roger Guasch, i que serveix per renovar la unió de forces per seguir oferint els espectacles amb segell educatiu del Petit Liceu, l'òpera per a joves i concerts de l'Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu a Sant Cugat.

El Teatre-Auditori seguirà col·laborant amb el Gran Teatre del Liceu per promoure l'educació musical per als més petits, ja sigui a l'escola, amb la programació de 14 passis escolars fins al maig del 2017, o en família, amb les funcions familiars programades en les temporades vinents que es podran veure a Sant Cugat: La petita flauta màgica (desembre 2016), L'ocell prodigiós (febrer 2017) i Guillem Tell (maig 2017).

A més, Liceu i Teatre-Auditori també fomentaran la gira per Catalunya de l'Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu, junts o per separat, en aquest cas a la ciutat de Sant Cugat per tal d'ampliar l'oferta de música clàssica en la seva programació estable. El primer concert que es podrà veure serà el dissabte 26 de novembre Rèquiem de Mozart. Memorial Pau Casals.

 
Comentaris

Destaquem