El X Curs Internacional de directors d'Orquestra se celebrarà a Sant Cugat

Se celebrarà del 18 al 30 de juliol a l'Escola i al Conservatori Municipals de Música Victòria dels Àngels

El X Curs Internacional de directors d'Orquestra Antoni Ros Marbà se celebrarà a Sant Cugat del 18 al 30 de juliol. L'objectiu del Curs és completar la formació de joves professionals i estudiants avançats, podent fer pràctiques amb una orquestra professional i treballar amb un director de prestigi internacional com el mestre Antoni Ros Marbà.

El curs arriba a Sant Cugat en la seva desena edició gràcies a l'acord al qual han arribat l'Ajuntament de Sant Cugat, l'ESMUC, el Conservatori del Liceu, la Fundació Pau Casals, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i la Fundació Victòria de los Ángeles, signat al Palau de la Música el 27 de maig.

El curs es farà a l'Escola i al Conservatori Municipals de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat i s'adreça a alumnes actius i a alumnes oients que es podran inscriure per ampliar els seus coneixements musicals.

Durant la primera setmana els alumnes desenvoluparan una intensa activitat d'anàlisis de les obres del repertori proposat pel mestre Ros Marbà, tot realitzant l'anàlisi harmònic i estilístic, i també de pràctica gestual.

La segona setmana tindran lloc les pràctiques amb orquestra, tenint com a orquestra pilot l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i l'Orquestra de Cambra de Granollers. Les classes amb el mestre Antoni Ros Marbà comptaran també amb la col·laboració de l'assistent del curs, el professor Santiago Serrate, que s'encarrega de les tasques de suport del treball proposat als alumnes pel mestre Ros Marbà.

L'Ajuntament atorgarà una beca de quantia igual a l'import de la quota d'inscripció per a un alumne del Conservatori de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem