Els Castellers organitzen un cine-fòrum per debatre sobre problemes globals

Durant el cicle es podran veure films de contingut social i polític

Els Castellers de Sant Cugat han posat en marxa una nova campanya en forma de cinema-fòrum, amb la voluntat de donar a conèixer conflictes i problemes que afecten el món i en conseqüència a Sant Cugat. Sota el nom de Cinema per canviar el món, les sessions són obertes i gratuïtes.

Així i durant el cicle es podran veure films de contingut social i polític. A més i després de cada projecció l'entitat organitzarà un debat on tothom podrà participar. La primera sessió serà la projecció Una verdad incómoda de Davis Guggenheim, amb Al Gore i que tracta sobre ecologisme, canvi climàtic. La pel·lícula es podrà veure el dissabte,18 d’abril, a les 18.30 hores a la seu dels Castellers.

Pròximes projeccions

Després de l'exhibisció de Una verdad incómoda, l'entitat projectarà tres films més de diversa temàtica:

La fuente de las mujeres (Radu Mihaileanu, 2011). Amb Hafsia Herzi, Leïla Bekhti. Temàtica: feminisme, tercer món, islam (Orient Mitjà).

El odio (Mathieu Kassovitz, 1995). Amb Vincent Cassel, Hubert Koundé. Temàtica: immigració i protestes al carrer (França).

El jardinero fiel (Fernando Meirelles, 2005). Amb Ralph Fiennes, Rachel Weisz. Temàtica: neocolonialisme, grans corporacions internacionals (Àfrica).

 
Comentaris

Destaquem