Els Dröpools aconsegueixen el finançament per al seu nou disc

El conjunt santcugatenc ha superat els 1.000 euros marcats al projecte de verkami per finançar la gravació del disc, un videoclip i el 'merchandisign'

Quan falta una setmana per tancar el seu projecte de verkami, el grup de punkrock santcugatenc Dröpools ha aconseguit superar l'import econòmic de 1.000 euros que s'havien marcat per aconseguir el finançament per la gravació d'un disc.

D'aquesta manera, el conjunt ja ha aconseguit 1.125 euros, però animen els seus seguidors a seguir fent aportacions per fer crèixer el projecte durant els set dies que encara falten per acabar amb la campanya. En un comunicat assenyalen que "aquesta setmana esperem seguir animant gent a fer aportacions, perquè el sostre del punk rock és l'infern!".

L'import del microfinançament el destinaran a la gravació d'un videoclip i al merchandising, a més de la gravació del CD, del qual expliquen que tindrà cançons com "L'hora del papu", "Morts vivents", "Extraterrestres" i "Jordi el guapo".

Com ha explicat Litus Mayol, membre del grup, "si tot va bé, a mitjans de març gravarem a Tarragona, amb la gent del grup Crim; ja tenim la majoria de temes preparats i fins i tot el nom del disc". Un nom que faran públic mitjançant les xarxes socials.

 
Comentaris

Destaquem