Els Gausacs estaran presents a la via lliure de l'11-S

A hores d'ara ja hi ha confirmades 34 colles castelleres

Els Castellers de Sant Cugat ja han confirmat la seva assistència a la Via Lliure que se celebrarà l'11-S a l'avinguda Meridiana de Barcelona.

Els Gausacs, que se sumen a una llista de 33 colles més confirmades, se situaran al tram de Sant Cugat, que correspon al Tram 68. Durant la Via Lliure, on tothom està convocat a partir de les 16:00 de la tarda, la colla santcugatenca podrà anar fent els castells que vulguin.

Això sí, l'ANC ha demanat a les colles que participen que, un cop el punter hagi passat pel tram on es trobin, facin un castell abans que els dos costats es tanquin, que serà el que comptarà dins l'acte de la Diada. En aquest cas l'ANC ha destacat que sigui un castell dins les possibilitats de cada colla per intentar no fer llenya.

Per això mateix no serà un castell simultani entre totes les colles, doncs a mesura que vagi avançant l'acte, les colles, repartides en diversos trams, aniran fent el seu castell.

L'ANC té previst que a les 17:14 el punter surti del carrer Rosselló i Porcel i vagi baixant per la Meridiana fins a arribar al parc de La Ciutadella.

El responsable de Comunicació dels Gausacs, Ferran Ballester, ha volgut destacar que "com a colla vam acordar que participaríem en els actes que ajudin a Catalunya a poder decidir el seu futur. Tot i això, els Castellers de Sant Cugat som una entitat apolítica, que respecta totes les ideologies i vol estar oberta a tothom".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem