Els germans Claret faran un concert coincidint amb els seus 50 anys de trajectòria

El concert, que tindrà lloc el 27 de juny al Teatre-Auditori Sant Cugat, s’organitza amb motiu de la presentació del número 5 de la revista Món Sant Cugat

Els músics Lluís i Gerard Claret van debutar l’any 1968 tocant per primera vegada al Palau de la Música Catalana com a membres de l’Orquestra Ciutat de Barcelona. Avui parlar dels germans Claret és parlar d’un referent imprescindible de la música clàssica a Catalunya. Dos personalitats que han estat clau per enllaçar l’empremta musical que van deixar els grans mestres del nostre país amb les generacions de músics del segle XXI.

El violoncel·lista Lluís Claret i el violinista Gerard Claret no tocaven plegats a Sant Cugat des de l’any 2015, va ser amb motiu del 25è aniversari de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. Ara, amb motiu de la presentació del número 5 de la revista Món Sant Cugat, tornaran a tocar el dimecres 27 de juny al Teatre-Auditori Sant Cugat. Un concert que arriba a la nostra ciutat coincidint amb els 50 anys de trajectòria artística dels músics bessons. Interpretaran obres de Beethoven, Ravel i Kodály.

L’acte de presentació de la revista començarà a les 19,30 h. i estarà obert a tothom. L’entrevista d’aquest número estarà dedicada justament als germans Claret, i el reportatge central ens parlarà de les entitats culturals de Sant Cugat. Aquest número també fa un repàs dels 25 anys del Teatre-Auditori i al programa de Sant Cugat Ciutat Europea de l’Esport 2018, entre altres continguts.

 
Comentaris

Destaquem