Els Museus de Sant Cugat no fan vacances

Durant el mes d'agost s'han previst deu activitats als diferents equipaments museístics municipals

Els museus de Sant Cugat del Vallès no fan vacances durant el mes d'agost i ofereixen als visitants fins a deu activitats que s'emmarquen en el programa Estiu als Museus. Unes activitats que es distribueixen entre les tres subseus del museu: el Monestir, el Celler Modernista i el Museu del Tapís Contemporani.

Per al primer cap de setmana d'agost, hi ha tres activitats previstes al Museu del Monestir. La primera, divendres dia 4, és Vet-ho aquí... en un Monestir!. Una activitat infantil, a partir dels 3 anys, que començarà a les 12 hores i que proposa conèixer les històries més extravagants i curioses de la gent que un dia, fa molts i molts anys, va viure a Sant Cugat.

Dissabte, a la mateixa hora, Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!. Una visita teatralitzada per conèixer el que representen els capitells del claustre. I per tancar el cap de setmana, visita guiada a l'exposició permanent "Oració, treball i poder", diumenge a les 12 hores.

El claustre acull diferents propostes. FOTO: Arxiu



Dissabte dia 12, és el Celler Modernista l'espai que acollirà una proposta infantil serà Els animals del món rural, a partir de les 11.30 hores. Una activitat per descobrir com era el Sant Cugat del 1900, pensada per a infants a partir de 3 anys.

L'endemà, dia 13, nova proposta del Guia'm pel Monestir, unes visites guiades conduïdes per persones afectades per la Síndrome d'Asperger. L'activitat, que comença a les 12 hores, es repetirà els dies 20 i 27 d'agost a la mateixa hora.

També dia 13, el Museu del Tapís Contemporani obre les seves portes amb la visita guiada El tapís de la Casa Aymat i l'Escola Catalana del Tapís, a les 12 hores.

hi ha prevista una visita guiada al Museu del Tapís Contemporani. FOTO: Artur Ribera



I el penúltim cap de setmana, els més petits tornen a ser els protagonistes de la proposta del Museu del Monestir. Dissabte dia 19, aquest cop, a les 18 hores, es proposa L'arca de Noè i les seves bèsties. Una manera de conèixer aquesta història bíblica fent bestioles amb materials reciclats.

Finalment, diumenge dia 20, hi ha programada una visita guiada al Celler Modernista, a les 12 hores.

El Celler Modernista acull diferents activitats. FOTO: Lali Puig



Totes les activitats són gratuïtes, però les places són limitades. Cal reservar plaça a educaciomuseu@santcugat.cat o trucant al 93 675 99 51.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem