Els Saltors porten 'Acústic a Aurha' a TorreBlanca

El Casal de joves de Sant Cugat acull aquest dijous, de 10 juliol, el concert en format acústic del duet santcugatenc

Portada del disc Portada del disc
Els germans Saltor, a TorreBlanca. FOTO: Cedida Els germans Saltor, a TorreBlanca. FOTO: Cedida
Els germans Saltor, a TorreBlanca. FOTO: Cedida Els germans Saltor, a TorreBlanca. FOTO: Cedida
Portada del disc Portada del disc
Portada del disc Portada del disc
Els germans Saltor arriben en concert aquest dijous, 10 de novembre, a les 22 hores al Casal de Joves TorreBlanca. Un concert en format acústic, organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat, i amb entrada gratuïta.

Els músics santcugatencs presentaran en aquest espai el seu tercer disc, Acústic a Aurha. Un disc que està a la venda des del mes de maig, i que es va presentar oficialment en directe el 4 de maig al Cafè Belgrado de Sant Cugat.

Oriol Saltor i Jaume Saltor són dos prestigiosos musics catalans coneguts sobretot per la seva trajectòria com a components del grup La Porta dels Somnis, però que tenen a les seves esquenes una àmplia trajectòria com a instrumentistes.

Acústic a Aurha (Gorvijac Music, 2014), arriba després de Instrumental (Gorvijac Music, 2009) i Cordes de plata (Gorvijac Music, 2012). El nou disc és en acústic, amb una proposta íntima, únicament amb dues guitarres, que trenca amb la línia dels dos treballs anteriors, en format elèctric.

Com explicava Oriol Saltor a aquest mitjà, el canvi de format es deu a que “teníem ganes d'experimentar amb les guitarres acústiques, i el resultat ens agrada molt”. A més, afegia que “està gravat en directe, tocant els dos alhora, cosa que hi afegeix una dificultat extra, però que ens va agradar fer-ho així, ja que és com ho feien els guitarristes clàssics, i era tot un repte per a nosaltres, que venim del rock!”.

Acústic a Aurha està format per 10 cançons: nou temes propis més una versió del Tears in Heaven d'Eric Clapton. “El que té en comú el disc amb els anteriors és que hi ha diferents estils; hi ha de tot. I crec que això ens diferencia de la resta de grups”, explica Saltor.

 
Comentaris

Destaquem